Nipsu

Weikotin BB-Karisma - Nipsu

Syntynyt 20.4.2005

leikattu narttu

isä: Binkie van de Spaarnemeute

emä: MaXwin Biancaneve

sukutaulu Whippet Archives

korkeus 49.2 cm, paino 12.4 kg

Kasvattaja: Kennel Weikotin (Eeva ja Lasse Salmela)

 

 

Nipsu on nimensä veroinen ja muistuttaa kovasti Muumien Nipsua, joka ei pidä kylmästä eikä märästä. Nipsu haluaakin nukkua yönsä peiton alla sohvalla, kun ihmisten sänkyyn ei enää ole pääsyä.

Nipsu ja punainen unelma

Nipsu on jotenkin niin sopusointuisen värin tuolla punaisella sohvalla. Meidän pieni makkara...

 
Nissu alias Nipsu juttelee... Nipsulla on tapana jutella huulet tötteröllä sekä ihmisille että muille koirille. Agilitytreenejä on nyt takana kolmet ja Nipsu yllätti minut positiivisesti viime kerralla ja sujahti putkeen ihan tosta vain. Pitääpä ottaa ens kerralla kamera mukaan, niin saadaan todisteita harrastuksesta. :)Kuvan on ottanut Jonna Tunkkari.

Viimeksi pƤivitetty (22.01.2011 07:44)

 

3.1. Nipsu agilityyn


Halusin keksiä  Nipsullekin jotain kivaa tekemistä yhdessä kanssani, kun se ei harrasta kilpajuoksua. Syksyllä olimme kaikkien koirien ja poikien kanssa koirakoulussa ja Nipsu osoittautui kaikista koiristamme yhteistyökykyisemmäksi mitä tulee ihmisten miellyttämiseen, tietenkin myös namipala mielessä. Oikeastaan se ei ollut mikään yllätys, sillä Nipsu olisi meidän perheen "tissinvälikoira", jos vain mahtuisi. Se olisi mieluiten aina ihmisen vieressä, sylissä tai muuten lähellä. Aloitamme maanantaina 3.1.2011 Nipsun kanssa uuden uutukaisen harrastuksen, AGILITYn , josta kummallakaan ei ole ennestään kokemusta, huisin jännää.

Agilityn pohjataidot -kurssille, joka on viiden kerran kurssi, osallistuu meidän lisäksemme ystäväni Lotta ja Hannele koirineen eli irlanninterrieripoika Ruuti sekä kääpiösnautserityttö Nella. Nella on tuore äityli, joka pyöräytti syyskuussa seitsemän söpöläistä pentusta, viisi tyttöä ja kaksi poikaa. Hirmuinen määrä aivan hurmaavia pentuja pikkuisesta koirasta!

Alla muutama kuva Nipsusta nautiskelemassa elämästä minun sylissä ja Jaakon kanssa nojatuolissa. Alimmassa kuvassa Nipsu on Jonna Tunkkarin ottamassa kuvassa Keskukasken mökillä haistelemassa ihania juhannustuulia.

 

7.7.2010 Kivaa Ruutin kanssa

Nipsu on aikuisista koiristamme kaikista leikkisin ja siksi Nipsu ilostui kovasti, kun 1,5-vuotias irlanninterrieri Ruuti tuli kylään. Alla on muutama epätarkka kuva Nipsun ja Ruutin "hippaliekistä" ja lopuksi Nipsu poseeraa sievästi.