Kausi 2011

Aarteita joulupukin kontista

Olen ilmiselvästi ollut hurjan kiltti tänä vuonna, sillä sain useita koiramaisia ihanuuksia. Olin kirjoittanut joululahjatoivelistaani "kaikenlaisia whippet/greyhound-ihanuuksia". Osa läheisistä ihmisistäni oli joutunut ihan miettimään, että mitä tämä oikein tarkoittaa. Tarkoittaako se öisiä heräämisiä päästämään koiria tai siis tarkemmin sanottuna whippetejä ulos vai niitä yllätyksiä, joita löytyy yön jäljiltä, kun hiipottimet ovat varastaneet ja syöneet piparitalon vai niitä syötyjä lipaston tai kaiuttimen kulmia tai syötyä seinää... :)
EI, EI ja EI!
Nämä ovat jotain vielä ihanampaa ja alla on juuri niitä ihanuuksia, jotka saavat kyyneleen silmäkulmaan, kun ajattelee, että joku on minua varten ajatellut tällaisen lahjan.

Annelta:
Tyyny sopii täydellisesti sohvamme väreihin.


Villasukat ovat olleet aatosta asti aktiivisesti käytössä.


Jonnalta:
Hieman surullisen oloinen ja silti niin elegantti vintti. Oikea paikka vielä löytymättä, mutta viihtyy nyt takan päällä turvassa.


Tealta:
Oikeanpuoleinen kirjatuki, joka on kaverinsa kanssa keittiössä liesituulettimen päällä.


Jykältä:
Kokonainen rannekoru täynnä tassun kuvia... Paikkakin on jo tiedossa.


Tämä ei ole joululahja, vaan olen sen jo aiemmin hankkinut itselleni of Stream Line -kennelin Marjo Stöckelilta. Tunkkarin perheeseen muutti samasta pentueesta yksi hieman tummempi pentu ja sen luovutus oli vasta joulupäivänä. Marjon ihania taideteoksia voit käydä ihastelemassa heidän internet-sivuillaan. http://www.saunalahti.fi/mirkkas/index_tiedostot/taide.htm 

Viimeksi päivitetty (27.12.2011 08:08)

 

Joulu - Christmas 2011

Joulu - Christmas 2011

Sujui samalla kaavalla kuin ennenkin. Koirat nauttivat joulusta etukäteen syöden lahjaksi saamamme piparitallin ja käyden seuraavan yön vuoron perään ulkona pikku tarpeilla...

Dogs enjoyed christmas in advance eating gingerbiscuithouse which we got as a present. Next night they went many times out to do little things...

Nipsu kurkkii peiton alta...
 

Peto söpöilee...


Kielo as an lady

 

31.7.2011 GRL:n Open Championship

Peto oli toinen jääden voittajalle 0,2 s (480 m/32.36 s).


Kisan tulokset
1. Lekurin Erasmus
2. Macarenan Panthera
3. Lekurin Ekspertti
4. Sökövintin CD-Espresso
5. Kiiturin NN-Napoleon
Hirmukivat kisat Tampereen auringossa tänään. Vain viisi lähtöä ja pääsin lähtemään kotiin päin jo neljän aikaan.

Peepolle alkaa kuvaaminen jo riittää...


 

17.7.2011 Kielo and Luca wrestling

Johanna Tunkkari took again some nice photos about Kielo. Kielos' friend here is our cousins jack russel terrier "Luca" which is six months old. They had very good time together. :) Behind them you can see me with Nipsu and Peto.

 

7.5.2011 Kuoppamestaruus

Päivitykset laahaa jäljessä...

Kaikki tytöt osallistuivat EGUn kuoppamestaruuksiin Otalammella.

Nopeimmin juoksi Toivasten Iipee (Oochigea's Icepower), sitten Peto, Nipsu ja Kielo. Kielo kadotti pupun puolivälissä matkaa, kun suora pölisi niin kovasti, mutat onneksi tytteli jatkoi matkaa heti nähtyään mihin pupunen meni. Hienoja tyttöjä meillä... :)
 
Lisää artikkeleita...