2010

W-H:n maastomestaruuskisat Valkeakoskella

Jännittävässä ja vaihtelevassa säässä juostiin hienot kisat. Kisoissa oli mukana whippetien mestaruuksien lisäksi cirnecoja, italiaanoja ja rhodesiankoiria. Itse olin Pedon kilpailuttamisen lisäksi toimistossa auttamassa tai voisiko jopa sanoa sotkemassa. Jouduimme arpomaan whippetnarttujen lähdöt uusiksi, kun olin mukana laittamassa tyttöjä järjestykseen.

Peto pärjäsi hyvin, mutta niin pärjäsi velipoika "Jello" alias Macarenan Pikajuna, josta leivottiin tänään maastovalio sekä ylikorkeiden mestari. Hän sai lisäksi viime vuoden meillä olleen upean kristallisen Hanskin Huiput -kiertopalkinnon. Onnea Jello! Hienoa!

Mukana oli lisäksi Nipsun veli Hanskin Huiput -kiertopalkinnollekin nimensä antanut "Hanski" alias Weikotin BB-King of Hanka, joka sijoittui isojen poikien sarjassa viidenneksi.

Onnea kaikille muillekin kuten esimerkiksi Pedon enolle "Akulle" alias Beschützer Al Caponelle upeasti juostusta kilpailusta.

Älyttömän kivaa ja jännittävää oli, yes!

Ei uskoisi omistajien ilmeistä, että nämä koirat ovat voittaneet. Tiedän kuitenkin, että kumpikin oli onnensa kukkuloilla.

Kuvan on ottanut Laura.

Viimeksi pƤivitetty (04.05.2010 08:01)