2010

Yritettiin Jonnan kanssa ottaa kuva, jossa minä olisin koirien kanssa, mutta ei siitä mitään tullut... Joko Kielo puri mua tai sitten kaikki koirat halus lähteä kuvasta, mutta tulipa yksi otos, jossa ainakin minua naurattaa.

We tried to take a photo of me and the dogs but we didn't manage very good either Kielo was biting me or all the dogs were trying to escape from the photo. One shot we got were I'm anyway laughing but dogs don't seem to enjoy.

 

Kuvan on ottanut Johanna Tunkkari.

Viimeksi päivitetty (02.07.2010 10:32)

 

Uusi aarre kirpparilta

Voi vitsi! Olen tällä viikolla ollessani vielä lomalla, vieraillut lähikirppiksellä melkein joka päivä. Niinpä menin sinne tänäänkin käymään ja mitä melkein keski-ikäiset silmäni näkevätkään. Aivan fantastinen pronssinen(?) whippet-patsas mustalla marmorialustalla. Hinta vähän mietitytti, mutta päätin kuitenkin uhrata 20 € tähän kaunottareen. Alustan koko on 20 cm x 7 cm ja koko patsaan korkeus alustoineen 16 cm.

IHANA!!!! IHANA!!!! IHANA!!!! IHANA!!!!

 

Täytin sitten 40 vuotta ja jo heinäkuun puolella. Sen verran ilmeisesti on ikäkriisiä, etten halunnut päivittää sivuillekaan asiaa heti. En siis enää ole LÄHES neljäkymppinen, vaan ihan reilusti neljäkymppinen. Sehän tarkoittaa myös sitä, että se kuuluisa keski-ikä on sitten alkanut. Heh heh!

Sain lahjaksi tällaisen ihanan anorakin Nopurin logolla. Kiitos Jonna! Anorakki pitää jonkin verran myös vettä ja tuli testattua tänä aamuna, että näin todellakin on. Satoi kaatamalla, mutta paita pysyi kuivana.

 

 

Nuoret tytöt treeneissä ja Jussin handlaamana.

 

3.10.2010 Nopurin Cupin finaali

Olen sponsoroinut tänä vuonna GRL:ssä nopeusluokkiin 1-3 kuuluvien koirien Cupia, jonka finaali juostiin sunnuntaina.

Voittoon juoksi Sata Lasissa -tiimijäsenemme Iipee (Oochigea's Icepower). Onnea vielä Aatulle ja Tealle sekä tietysti nuori herra Iipparaiselle!!!

Toiseksi kisassa tuli Sökövintin JX-Boynty, kolmanneksi Beschützer Big Silver, neljänneksi MaXwin El Diablo, viidenneksi Beschützer Al Capone ja kuudenneksi ainoana narttuna ihanainen veteraanityttönen Hitline's Twister.

Onnea kaikki osallistujille! Suuri kiitos Camillalle ja Tarulle upeista palkinnoista, jotka olitte hankkineet Cupiin. Palkintotauluihin oli kaiverrettu Nopurin logo ja se oli todella kaunis! Mantteli aivan ihana,lempiväriäni...!

 
Lisää artikkeleita...