2010

Cute girls at home

I tried to take some photos of girls sitting. I have been in dog school with Jussi and Jaakko and all our dogs and they sit quite nicely now as you can see at first page and here.  

 

Uusi Vuosi - New Year 2011


Aivan mahtava sää aloittaa Uusi Vuosi 2011!
It's most wonderful weather to start a New Year 2011!

Koirat rakastavat juosta suolla. Minäkin pidän siitä paikasta, sillä siellä on niin kaunista, rauhallista ja hiljaista. Sinne ei voi mennä kuin talvella, koska siellä on niin märkää muulloin. Kielo ja Peto juoksevat lumihangessakin, mutta Nipsu pysyttelee tiukasti polulla, Prinsessa.
Dogs love to run in a swamp. I like the place too there is so beautiful, calm and silent. It's only possible to go there in winter because it's so wetty in other times. Kielo and Peto is running also in a snow but Nipsu stays on footpath, The Princess.

Mennään, mennään - go go go !

-
 


Leikitään - Let's play...
Nipsu ei halua leikkiä / don't want to play.

 


Mamma kutsuu, nyt mennään... Mom is calling now we go...
Nipsu on kaunis / is beautiful. :)
Nipsu ja Peto kumpikin kauniina / both are beautiful.
Entäs minä sitten / What about me? Kielo kauniina / as a beauty.

 

20.1.2011 Lauma kauniita koiria

Olin yhteislenkillä Jonnan, Essin ja koirien kanssa. Saldona oli kolme whippetiä, kaksi greytä, yksi nahkacollie ja kaksi borzoita. Lenkki sujui mukavasti ja erityisesti Kielo tuntui nauttivan uusista tuttavuuksista kuten Jonna Tunkkarin ottamista kuvista näkyy.

Kielon pomppuvoima on vertaansa vailla. Se hyppää polulla helposti Nipsun ja Pedon yli, jos sivusta ei pääse ohi. Jonna on saanut upeasti vangittua kuvaan tämmöisen hypyn.

Niilo-borzoi on tosi kiva leikkikaveri, vaikkakin vähän jännittävä.
Peto vaanii Kieloa...
Zippikin haluaa leikkiä Kielon kanssa...

Viimeksi päivitetty (22.01.2011 07:31)

 

Kaikkea ihanaa! :)

Sain joululahjaksi whippet-sisareltani Annelta aivan ihastuttavan ihanan piparilähtökopin, josta Kielo söi heti kaikki kilpurit paitsi ykköskopin lähtijän. ;-(

Lisäksi sain siskoltani Maijalta hurmaavan tuikulle sopivan keraamisen lyhdyn. Kiitos hirmuisesti!


Eilen löysin lähikirppikseltä upean keraamisen lippaan, jota ovat useat henkilöt jo ehtineet himoita minulta. On se vaan ihqu!
Se on 18 cm pitkä, 12 cm leveä ja 11 cm korkea.

 

Viimeksi päivitetty (09.03.2011 16:24)

 

18.3.2011 Myostatin Deficiency DNA Test

Pedon ja Kielon Myostatin Deficiency DNA Testin tulokset tulivat tänään sähköpostilla. Kumpikin tyttö oli testissä clear eli eivät kantaneet niin sanottua Bully-geeniä. Kielon kohdalla kantajuus olisikin ollut suoranainen ihme, kun sen molemmat vanhemmat ovat tutkitusti puhtaat, mutta pitihän se kennelin mahdollinen kantanarttu testata tämänkin varalta. :)

Results from Myostatin Deficiency DNA Test from Peto ja Kielo came today via email. Both girls were clear and didn't carry the "Bully"-gene. Kielos parents have been tested so it would have been really surprise if she would have been a carrier. I just wanted to check this also if I will have a possibility in some day in future to get some puppies from Kielo. :)
 
Lisää artikkeleita...