Kauden 2013 kooste

2013 oli suuria tunteita täynnä...

Petosella revähti sisäreidestä lihas ilmeisesti m. Gracilis pahasti heti ekoissa harkoissa. Sen kausi meni sitten toipilaana ja fysioterapioissa eikä se juossut enää radalla tai vieheen perässä muutenkaan koko kesänä. Innokasta juoksutyttöstä harmitti aivan suunnattomasti, kun se näki, että kisakamoja pakataan ja hän ei ole lähdössä mukaan.

Kielo juoksi muutaman maastojuoksukisan oikein hienosti saavuttaen ensimmäisen sertinsä. Radalla tassu ei edelleenkään liikkunut kovin vauhdikkaasti ja juoksutyyli oli todella omituinen. Kielokin siirtyi sitten taka-alalle harrastuksissa ja sai hierontaa ja akupunktiota jännityksiinsä ja on ollut huomattavasti rennompi tyttönen kotioloissa.

Nopurin tiimissä aloitti myös Emmi Ventelän omistama ja Anne Jokisalon treenaama "Hiltsu" Hilton du Pack de la Jet. Hiltsu juoksi todella hienon ensimmäisen kauden. Se tuli toiseksi narttujen Tähtisprinteissä heti alkukaudesta ja voitti kuninkuusjuoksut syyskuussa. Tähän väliin mahtui vielä kaikkien arvokisojen A-finaalipaikka. 

Viimeksi pƤivitetty (31.12.2013 09:54)