Aarteita joulupukin kontista

Olen ilmiselvästi ollut hurjan kiltti tänä vuonna, sillä sain useita koiramaisia ihanuuksia. Olin kirjoittanut joululahjatoivelistaani "kaikenlaisia whippet/greyhound-ihanuuksia". Osa läheisistä ihmisistäni oli joutunut ihan miettimään, että mitä tämä oikein tarkoittaa. Tarkoittaako se öisiä heräämisiä päästämään koiria tai siis tarkemmin sanottuna whippetejä ulos vai niitä yllätyksiä, joita löytyy yön jäljiltä, kun hiipottimet ovat varastaneet ja syöneet piparitalon vai niitä syötyjä lipaston tai kaiuttimen kulmia tai syötyä seinää... :)
EI, EI ja EI!
Nämä ovat jotain vielä ihanampaa ja alla on juuri niitä ihanuuksia, jotka saavat kyyneleen silmäkulmaan, kun ajattelee, että joku on minua varten ajatellut tällaisen lahjan.

Annelta:
Tyyny sopii täydellisesti sohvamme väreihin.


Villasukat ovat olleet aatosta asti aktiivisesti käytössä.


Jonnalta:
Hieman surullisen oloinen ja silti niin elegantti vintti. Oikea paikka vielä löytymättä, mutta viihtyy nyt takan päällä turvassa.


Tealta:
Oikeanpuoleinen kirjatuki, joka on kaverinsa kanssa keittiössä liesituulettimen päällä.


Jykältä:
Kokonainen rannekoru täynnä tassun kuvia... Paikkakin on jo tiedossa.


Tämä ei ole joululahja, vaan olen sen jo aiemmin hankkinut itselleni of Stream Line -kennelin Marjo Stöckelilta. Tunkkarin perheeseen muutti samasta pentueesta yksi hieman tummempi pentu ja sen luovutus oli vasta joulupäivänä. Marjon ihania taideteoksia voit käydä ihastelemassa heidän internet-sivuillaan. http://www.saunalahti.fi/mirkkas/index_tiedostot/taide.htm 

Viimeksi pƤivitetty (27.12.2011 08:08)